Skip to main content

Vrijblijvend sparren over zoekmachineoptimalisatie

Je kunt elkaar niet optimaal helpen als je niet weet wie de ander is. Daarom willen we eerst even kennismaken. Wie ben jij, wat doet jouw bedrijf en wie is de doelgroep? Op welke manier kunnen we je het beste helpen? Is dat met klantcases, blogs, webteksten, een zoekwoordenonderzoek of taalcheck?

Aanpak en strategie bij SEO

Samen bekijken we wat nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Moet Google nog verliefd worden op je website? Dan staan we klaar om gloednieuwe webteksten te schrijven! Hebben deze toevallig net een update gehad en wil je de relatie met Google in stand houden? Dan houden we je website actueel door regelmatig blogs en klantcases te schrijven. Ennuh: spelfouten vindt Google niet zo fijn. Jouw huidige teksten redigeren we daarom grondig. Samen stemmen we af waar de behoefte ligt en maken we een plan van aanpak. Op basis hiervan zet onze tekstschrijver een mooi verhaal op papier.

Publicatie en rapportage

Zijn de teksten af? Dan sturen we deze naar jou toe voor feedback. Een klantcase sturen we ook altijd naar de klant, want zij moet natuurlijk ook tevreden zijn over de tekst! Zodra we groen licht hebben, stellen we de teksten voor aan Google. Oftewel: zonder dat je het zelf doorhebt, word jij online beter gevonden!