Skip to main content

Kennismaken

We leren jou en je bedrijf kennen, bespreken ideeën en bekijken waar we kunnen helpen. Geen verkooppraatjes, maar een informeel gesprek. Bij een goede klik gaan we over naar een plan van aanpak.

Doelen bepalen

Het daadwerkelijke ontwikkelingsproces van jouw website begint met het vaststellen van de scope. Hierbij bepalen we de doelstellingen, denk aan naamsbekendheid, betrokkenheid of het aantrekken van klanten. Vervolgens definiëren we de criteria waaraan de website moet voldoen om deze te bereiken. Als je nog geen duidelijk beeld hebt van de doelstellingen die je wil bereiken, helpen we je deze graag te formuleren!

Design, ontwikkeling en lancering

Met de doelen in gedachten starten we de content- en designfase. Hierbij leggen we de fundamenten voor zowel de tekstuele als visuele aspecten van het ontwerp. Onze webontwikkelaar gaat vervolgens aan de slag met de technische implementatie van de website, waardoor het ontwerp tot leven komt. Na een SEO-check en jouw goedkeuring wordt de nieuwe website gelanceerd.

Meten is weten

De website is live! Om de voortgang van jouw doelen te meten, configureren we de website aan Google Analytics. Op deze manier waarborgen we niet alleen een visueel aantrekkelijke website, maar ook een functionele en goed presterende online aanwezigheid.